לרכישת קורס
צרו קשר
כניסה למנויים
לייעוץ חינם
03-9010260
הסדרת תשלום
כניסה למנויים
בואו נתחיל
בואו נתחיל
כניסה למערכת
ראשי
כימיה - קורס הכנה לבגרות בכימיה 5 יחידות
פרק 11 - סוכרים (פחמימות)
סוכרים (פחמימות)
החל
מ-
229
₪
רכוש כעת
48 שעות החזר כספי מובטח
סוכרים (פחמימות)
סרטונים שתואמים לחיפוש שלך
כללי
תאוריה
0
תרגיל 1 א-ג
0
תרגיל 1 המשך
0
תרגיל 2
0
תרגיל 3
0
תרגיל 4
0
תרגיל 5
0
תרגיל 6
0
תרגיל 7
0
תרגיל 8
0
תרגיל 9
0
תרגיל 10
0
תרגיל 11
0
תרגיל 12
0
תרגיל 13
0
סוכרים
סוגי סוכרים
0
חד-סוכרים
חד-סוכרים
0
גלוקוז והצגת פישר
0
חד-סוכר - סגירת טבעת
0
השלכת הייוורת - ייצוג חד-סוכר ציקלי
0
אנומרים
0
אנומרים של גלוקוז
0
שאלה 1
0
תהליך המוטרוטציה
0
סוגי איזומרים מרחביים בסוכרים
0
שאלה 2
0
סיכום-חד-סוכרים
0
דו-סוכרים
דו-סוכרים
0
יצירה ופירוק של דו-סוכר
0
דרכי ייצוג של דו-סוכר
0
דרכי ייצוג של דו-סוכר - דוגמאות
0
שאלה 1
0
שאלה 2
0
שאלה 3
0
שאלה 4
0
סוכר מחזר וסוכר לא מחזר
0
שאלה 5
0
שאלה 6
0
סיכום-דו-סוכרים
0
שאלה 7
0
שאלה 8 סעיפים א-ב
0
שאלה 8 סעיף ג
0
שאלה 9 - סעיפים א-ב
0
שאלה 9 - סעיפים ג-ד
0
רב-סוכרים
רב-סוכרים
0
תפקיד ביולוגי של רב סוכרים
0
חומרי תשמורת
0
עמילוז
0
עמילופקטין
0
גליקוגן
0
תאית
0
סיכום - השוואה בין תאית עמילן וגליקוגן
0
שאלה 1
0
שאלה 2
0
replay_10
play_arrow
forward_10
volume_up
0:00
/
0:00
closed_caption
settings
picture_in_picture_alt
fullscreen
Playback Speed
0.25
0.5
0.75
Normal
1.25
1.5
1.75
2
Select Subtitle
מהירות
הורדת ספר הפרק
לסרטון הבא
כללי
תאוריה
0
תרגיל 1 א-ג
0
תרגיל 1 המשך
0
תרגיל 2
0
תרגיל 3
0
תרגיל 4
0
תרגיל 5
0
תרגיל 6
0
תרגיל 7
0
תרגיל 8
0
תרגיל 9
0
תרגיל 10
0
תרגיל 11
0
תרגיל 12
0
תרגיל 13
0
סוכרים
סוגי סוכרים
0
חד-סוכרים
חד-סוכרים
0
גלוקוז והצגת פישר
0
חד-סוכר - סגירת טבעת
0
השלכת הייוורת - ייצוג חד-סוכר ציקלי
0
אנומרים
0
אנומרים של גלוקוז
0
שאלה 1
0
תהליך המוטרוטציה
0
סוגי איזומרים מרחביים בסוכרים
0
שאלה 2
0
סיכום-חד-סוכרים
0
דו-סוכרים
דו-סוכרים
0
יצירה ופירוק של דו-סוכר
0
דרכי ייצוג של דו-סוכר
0
דרכי ייצוג של דו-סוכר - דוגמאות
0
שאלה 1
0
שאלה 2
0
שאלה 3
0
שאלה 4
0
סוכר מחזר וסוכר לא מחזר
0
שאלה 5
0
שאלה 6
0
סיכום-דו-סוכרים
0
שאלה 7
0
שאלה 8 סעיפים א-ב
0
שאלה 8 סעיף ג
0
שאלה 9 - סעיפים א-ב
0
שאלה 9 - סעיפים ג-ד
0
רב-סוכרים
רב-סוכרים
0
תפקיד ביולוגי של רב סוכרים
0
חומרי תשמורת
0
עמילוז
0
עמילופקטין
0
גליקוגן
0
תאית
0
סיכום - השוואה בין תאית עמילן וגליקוגן
0
שאלה 1
0
שאלה 2
0
החל
מ-
229
₪
רכוש כעת
48 שעות החזר כספי מובטח
{"Free":0,"Sample":1,"Paid":2}
[{"Name":"כללי","Videos":[{"Watched":false,"Name":"תאוריה","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20750},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 1 א-ג","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20751},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 1 המשך","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20752},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 2","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20753},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 3","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20754},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 4","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20755},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 5","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20756},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 6","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20757},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 7","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20758},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 8","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20759},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 9","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20760},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 10","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20761},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 11","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20762},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 12","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20763},{"Watched":false,"Name":"תרגיל 13","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":20764}],"ID":1726},{"Name":"סוכרים","Videos":[{"Watched":false,"Name":"סוגי סוכרים","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46428}],"ID":8512},{"Name":"חד-סוכרים","Videos":[{"Watched":false,"Name":"חד-סוכרים","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46429},{"Watched":false,"Name":"גלוקוז והצגת פישר","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46430},{"Watched":false,"Name":"חד-סוכר - סגירת טבעת","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46431},{"Watched":false,"Name":"השלכת הייוורת - ייצוג חד-סוכר ציקלי","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46432},{"Watched":false,"Name":"אנומרים","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46433},{"Watched":false,"Name":"אנומרים של גלוקוז","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46434},{"Watched":false,"Name":"שאלה 1","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46435},{"Watched":false,"Name":"תהליך המוטרוטציה","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46436},{"Watched":false,"Name":"סוגי איזומרים מרחביים בסוכרים","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46437},{"Watched":false,"Name":"שאלה 2","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46438},{"Watched":false,"Name":"סיכום-חד-סוכרים","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46439}],"ID":8513},{"Name":"דו-סוכרים","Videos":[{"Watched":false,"Name":"דו-סוכרים","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46450},{"Watched":false,"Name":"יצירה ופירוק של דו-סוכר","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46451},{"Watched":false,"Name":"דרכי ייצוג של דו-סוכר","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46452},{"Watched":false,"Name":"דרכי ייצוג של דו-סוכר - דוגמאות","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46453},{"Watched":false,"Name":"שאלה 1","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46454},{"Watched":false,"Name":"שאלה 2","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46455},{"Watched":false,"Name":"שאלה 3","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46456},{"Watched":false,"Name":"שאלה 4","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46457},{"Watched":false,"Name":"סוכר מחזר וסוכר לא מחזר","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46458},{"Watched":false,"Name":"שאלה 5","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46459},{"Watched":false,"Name":"שאלה 6","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46460},{"Watched":false,"Name":"סיכום-דו-סוכרים","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46461},{"Watched":false,"Name":"שאלה 7","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46462},{"Watched":false,"Name":"שאלה 8 סעיפים א-ב","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46463},{"Watched":false,"Name":"שאלה 8 סעיף ג","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46464},{"Watched":false,"Name":"שאלה 9 - סעיפים א-ב","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46465},{"Watched":false,"Name":"שאלה 9 - סעיפים ג-ד","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46466}],"ID":8514},{"Name":"רב-סוכרים","Videos":[{"Watched":false,"Name":"רב-סוכרים","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46440},{"Watched":false,"Name":"תפקיד ביולוגי של רב סוכרים","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46441},{"Watched":false,"Name":"חומרי תשמורת","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46442},{"Watched":false,"Name":"עמילוז","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46443},{"Watched":false,"Name":"עמילופקטין","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46444},{"Watched":false,"Name":"גליקוגן","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46445},{"Watched":false,"Name":"תאית","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46446},{"Watched":false,"Name":"סיכום - השוואה בין תאית עמילן וגליקוגן","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46447},{"Watched":false,"Name":"שאלה 1","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46448},{"Watched":false,"Name":"שאלה 2","Duration":0,"VideoQuestionQueItems":[],"ID":46449}],"ID":8515}]
[{"ID":1726,"Videos":[20750,20751,20752,20753,20754,20755,20756,20757,20758,20759,20760,20761,20762,20763,20764]},{"ID":8512,"Videos":[46428]},{"ID":8513,"Videos":[46429,46430,46431,46432,46433,46434,46435,46436,46437,46438,46439]},{"ID":8514,"Videos":[46450,46451,46452,46453,46454,46455,46456,46457,46458,46459,46460,46461,46462,46463,46464,46465,46466]},{"ID":8515,"Videos":[46440,46441,46442,46443,46444,46445,46446,46447,46448,46449]}];
[20750,20751,20752,20753,20754,20755,20756,20757,20758,20759,20760,20761,20762,20763,20764];
1
3
[[[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[]],[[]],[[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[]],[[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[],[]],[[],[],[],[],[],[],[],[],[],[]]]
X
להמשך צפייה בשיעור המלא
וצפיה בכל תכני הקורס
רכוש כעת
אישור
רוצים להצליח בתנאים שלכם?
בואו נתחיל עכשיו